Tuning

Tuning is opdrijven van uw elektrische Bosch fiets. Hiermee kan U de E-bike van 25 km/U makkelijk 45 laten rijden. Maar wij adviseren eigenlijk om gewoon een 45 km/u te kopen zodat u wettelijk in orde bent ! Drijft u toch uw E-bike op hou dan rekening met volgende punten :

  • Bij een eventueel ongeval op de openbare weg kan dit grote gevolgen hebben en kan u volledig aansprakelijk gesteld worden
  • Uw garantie van 2 jaar vervalt ook , Bosch kan via het logboek dit altijd te weten komen.
  • De motor van 25/u is maar 250 watt terwijl de 45 km/u 350 watt is. -Politie controles gaan er in de toekomst komen en fietsen kunnen ook in beslag genomen worden.

Meerprijs voor een 45/u fiets ten opzichte van 25/u is zeer miniem en daarom de risicos niet waard. Tevens hebt u geen speciale verzekering nodig omdat voor Belgie de Familiale polis voldoende is. Enkel de nummerplaat die slecht eenmalig 30€ kost + helm die er voor eigen veiligheid is.(fietshelm met EN norm) U kan ook gerust rondfietsen zonder dat u de politiewagens moet gaan traceren.

Beter een legale Bosch e bike 45 km/u kopen

Onze mening is nog altijd dat je beter een legale 45 km/u kan kopen zodat je wettelijk in orde bent. Tevens rijdt deze ook beter omdat je een 350watt motor hebt ipv 250watt voor 25 km/u . Ook de snelheidsmeter en km standen zullen dan ook juist werken en de 2 jaar garantie blijft dan ook gewoon lopen . Hieronder laten we al wat 45 km/u fietsen zien die je bij ons kan kopen . Kijk anders zeker nog maar eens op pagina onze Bosch fietsen

Contacteer ons
Smissestraat 40
2430 Laakdal
T. 013/67.44.56
E. info@wieleke.be